Uitvaart zelf regelen zonder verzekering of als u elders verzekerd bent. via 123 uitvaartwijzer.nl

Uitvaartwijzer Friesland

Heeft u  Hulp nodig of vragen? Wij staan voor u klaar! onze klantenservice is 24/7 Bereikbaar.

 

  • Een Overlijden melden.
  • Wanneer een dierbare van u komt te overlijden kunt u, als nabestaande, het overlijden melden via het speciale telefoonnummer:   085 - 485 1457

 De medewerker die u aan de lijn krijgt kan u helpen met de eerste praktische zaken en adviseert u over de te ondernemen acties. Aan de hand van de woonplaats kan de meldcentrale van uitvaartwijzer  de uitvaartverzorger in de regio contacteren zodat deze u kan bijstaan met de uitvaart.

 

Onze uitvaartzorgcentra en uitvaartspecialisten. zitten op diverse locaties, in de plaatsen, In de plaatsen. 


onze ondernemers

Rondom de uitvaart werken we samen met verschillende uitvaartverzorgers  die allen hun eigen specialisme hebben. Hieronder treft een overzicht van een aantal van deze partners. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen of de website van de partner bezoeken.

rouwbloemen

Het is gebruikelijk dat u de rouwbloemen laat bezorgen op het adres waar de overledene ligt opgebaard. Dit kan een huisadres zijn, een uitvaartcentrum of crematorium. De uitvaartverzorger zorgt ervoor dat de bloemen mee gaan naar de plechtigheden zoals condoleance en uitvaart.

geestelijken

hoe je het afscheid van een dierbare blijft herinneren. Deze zaken voelen niet als kleine dingen, het zijn de dingen die het 'm doen, die hét verschil maken. wij werken met verschilde geestelijken  die u graag begeleiden.