VIDEOPRODUCTIES

Eventueel kan JC Production het betreffende evenement live streamen naar het internet of naar een groot scherm in de buurt. Informeer naar de mogelijkheden voor uw Event. 

GELUIDPRODUCTIES

JC Production levert  aan een Groot aantal mediabedrijven, Festivals, kerken, bands, het licht, het geluid, de technici en het transport  voor de diverse optredens door heel het land

UITVAARTPRODUCTIES

Wij hebben veel ervaring met uitvaartdiensten bij een uitvaart word steeds vaker gekozen voor het weergeven van de favoriete muziek van de overledene.Geluid en beeld tijdens uitvaarten

Waar het om beeld en geluid betreft. Bent u bij JC Production aan het juiste adres. Wij hebben veel ervaring met uitvaartdiensten, bij een uitvaart word steeds vaker gekozen voor het weergeven van de favoriete muziek van de overledene en  het vertonen van foto’s  en film materiaal bij het afscheid. Ook de weergave van het gesproken woord moet perfect passen op het juiste geluidsniveau. 

 

Naast de uitvoerende techniek tijdens de dienst kunnen wij ook bijdragen aan het vooraf samenstellen van beeld- en geluidsmateriaal, bijvoorbeeld met een powerpoint om zo een perfecte uitvoering van uw foto,s en film te creëren.  

Wij bieden de volgende diensten aan:

 

  • Geluidsversterking [live]voor de sprekers en musici tijdens de rouwceremonie.
  • Projectie van foto’s of film op schermen.
  • Mobiele draadloze muziekinstallaties bij het graf.
  • Geluidstechnicus die de juiste muziek op het juiste moment opstart.
  • Verlichting tijdens de uitvaartdienst.
  • Videocamera voor het opnemen van de uitvaart.

Mobiele geluidsinstallatie tijdens de begrafenis

 

Ook voor op het kerkhof hebben wij draadloze, luidsprekers op een accu beschikbaar, welke bijvoorbeeld kan worden ingezet in de aula of op de begraafplaats. Deze luidspreker kan desgewenst worden voorzien van een draadloze microfoon, MP3-speler, of Bluetooth, zodat u ook bij het graf over een volwaardige mobiele draadloze geluidsinstallatie kunt beschikken.

 

 

Audiovisuele ondersteuning bij uitvaarten en herdenkingsdiensten

 

Het komt voor dat tijdens een grote uitvaart sprekers niet zijn te verstaan! Een van onze specialiteiten is het verzorgen van extra geluid en het maken van opnames bij kerkdiensten, begrafenissen en crematieplechtigheden.  We bieden deze service in beeld en geluid aan particulieren en uitvaartondernemingen. Een sfeervolle filmopname of een mooie geluidsopname kan een waardevolle herinnering zijn aan de uitvaart.

JC Production 

Bernisse 28   8032BN Zwolle  

Tel 0031 +  06 511 86 902

KvK 01139698 

E-mail : info@jcproduction.nl

www.jcproduction.nl 

 

 

OPENINGSTIJDEN

Maandag t/m woensdag: 9.30 - 22.00 uur

Donderdag t/m zaterdag: 9.30 - 23.00 uur

Zondag: 10.00 - 22.00 uur

 

 

Bespreek je liever je wensen in de avond of in het weekend? Geen probleem! We helpen je buiten kantoortijden net zo graag als tijdens kantoortijden

 

 

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.