Wie zijn wij

Uitvaartwijzer  regel deskundig en professioneel uw uitvaart in  heel Nederland. in samenwerking met andere uitvaartondernemers & partijen. Op die manier kunnen wij uw dierbare overal de zorg op maat geven die ze verdienen met Persoonlijk Respectvol  & deskundig  begeleiding verzorgen wij graag uw uitvaart. 

 

De vergissing bij uitvaartverzekeringen: het 'moeten' melden van een overlijden aan de verzekeraar. Bent u verzekerd bij één van de grote uitvaartverzekeraars? Dan vindt u op de polis een telefoonnummer waarbij staat: "Bel dit nummer om een overlijden te melden." Negentig van de honderd mensen doen dit dan ook, vanwege het simpele feit dat het daar staat!

 

 

  

Een uitvaartpolis is een schadeverzekering!

Een uitvaartpolis is een schadeverzekering die uitkeert wanneer de gedekte schade (een overlijden) zich voor doet. Door wie u de uitvaart laat verzorgen staat daar los van. De reden dat deze bedrijven u toch graag laten bellen is, dat zij ook graag de uitvaart voor u willen verzorgen, zodat zij dan twee maal aan u kunnen verdienen.maar u heeft Volledige vrijheid in keuze van uitvaartverzorger.

 

Bent u Duurder uit bij uitvaartwijzer? Wel nee!

 

Allemaal zeggen zij ook standaard, dat wanneer u de uitvaart door een ander laat doen, u dan duurder uit bent, omdat u uw ledenkorting of inkoopvoordeel kwijt raakt. Dit is onjuist, niet de korting die zij u zouden geven is belangrijk, maar de prijs waar die korting vanaf gaat. Omdat grote bedrijven veel overhead kosten hebben, liggen hun prijzen structureel hoger en als je daar dan de korting vanaf haalt ben je vaak toch duurder uit dan bij uitvaartwijzer. Het is maar even dat u het weet.

Laat u niet misleiden, maar wordt een bewuste uitvaartconsument.